Graham Brown-Martin

Graham Brown-Martin

Specializare
educație și viitorul învățării, învățarea digitală, viitorul muncii
Organizație:
Words&Ears, Londra
Țara:
Marea Britanie
Experiență:
echipe de conducere și organizații la scară care contestă status quo-ul, autorul cărții Learning {Re}imagined, un studiu al educației globale și geopoliticii

Despre Graham Brown-Martin

Graham Martin-Brown este un catalizator captivant al unor conversații cu sens. Graham se bazează pe experiențele sale de condus echipe, creare de startup-uri și creștere de organizații care pun sub semnul întrebării status quo-ul. Constant înaintea vremurilor: a proiectat computere mobile în anii 80, rețele interactive și de divertisment online în anii 90, rețele sociale bazate pe comunitate în anii 2000 și un forum global pentru viitorul învățării în anii 2010. Își duce publicul într-o călătorie interactivă care îi motivează să gândească diferit despre trecut, prezent și viitor.

În 2004, Brown-Martin a fondat Learning Without Frontiers (LWF), o comunitate globală care reunește educatori, tehnologi și creatori renumiți pentru a împărtăși idei provocatoare și invoatoare despre viitorul învățării. Cartea sa, Learning {Re}imagined, un studiu despre educația globală și geopolitică, produsă pentru Summitul Mondial al Inovației pentru Educație (WISE), a fost publicată de Bloomsbury în 2015.

Graham este fondatorul Beyond Tomorrow Global, o rețea internațională de gânditori interdisciplinari care proiectează un plan pentru ca societatea să prospere dincolo de secolul XXII. El este co-fondator al regenerative.global, o firmă de consultanță în învățare transformativă cu sediul în Londra și New York, care utilizează principiile economiei circulare pentru a informa practicile inovatoare de învățare și design.

În ultimii ani, Brown-Martin a fost invitat să prezinte opiniile sale despre viitorul învățării și al muncii în fața unei Comisii Speciale pentru Inteligența Artificială a Camerei Lorzilor, a creat o experiență de învățare agilă pentru liderii seniori ai unei companii de servicii financiare din indexul FTSE 100 (cuprinde cele mai mari 100 de companii din domeniul digitalizării listate pe bursa londoneză), a conceput un program științific pentru copiii de școală primară care utilizează Internet of Things, a creat un program experiențial pentru ca copiii să învețe despre lucrul cu roboți umanoizi autonomi și a fost contractat de un producător de tehnologie educațională pentru a-i conduce strategia globală de dezvoltare a produselor și a mărcii cu echipe din Marea Britanie, SUA și China.

Graham este un co-fondator al WORDS & EARS, o companie de consultanță în dezvoltare strategică și coaching în leadership cu sediul la Londra, înființată în 2012 pentru a ajuta organizațiile și liderii lor să navigheze înspre viitor, să-și atingă obiectivele și să-și mențină reziliența.